CONSULTANȚĂ

Oferim consultanță în dezvoltarea și implementarea strategiilor care se construiesc în jurul conceptelor de CX (experiența clienților) și EX (experiența angajaților). Ne adresăm în egală măsură organizațiilor cât și specialiștilor CX indiferent de domeniul în care activează.

Companii

Facem conexiunea între nevoia companiei și oferta celor care dezvoltă servicii și tehnologii, suntem parteneri cu cei care oferă certificări, susținem promovarea bunelor practici în mediul CX din lume și încurajăm participarea în conferințe, forumuri și evenimente care recunosc și premiază. Oferim consultanță care să vă dea confirmare, suport, recomandări, și conexiuni în domeniul CX și EX.

Specialiști CX

Pentru cei care au nevoie de calitate, confirmare și direcție le stăm la dispoziție cu experiența noastră și conexiunile în domeniu, afilierea la organisme internaționale și participarea la forumuri și conferințe.

Companii care oferă soluții digitale

Suntem partenerul cu experiență în customer, employee și partner experience cu care să dezvolți servicii pentru clienții tăi și de la care să obții validarea soluțiilor propuse.

Pregătire și participare la CX Awards

Inițiativele și proiectele care au adus un plus de valoare experienței clienților, angajaților sau partenerilor tăi trebuie recunoscute și premiate internațional. Noi te sprijinim să îți pregătești aplicația și participarea la concursuri care să crească considerabil șansele tale de câștig.

Loading...