TRANSFORMĂ-ȚI

ÎN PRIETENI

Soluțiile noastre te asistă în implementarea unei strategii, a proceselor și a unei culturi organizaționale centrate pe client. Le găsești în paginile dedicate fiecărui pachet de servicii pe care ți-l punem la dispoziție ca să îți transformi clienții, angajații și partenerii în prieteni.

Avem o expertiză recunoscută de către organizațiile internaționale și profesioniștii din domeniul CX alături de care contribuim activ la definirea standardelor si practicilor de top la nivel global.
Echipa noastră este formată din specialiști români care alături de parteneri internaționali dezvoltă strategii organizaționale și pune în practică acțiuni concrete de îmbunătățire a experienței clienților, angajaților și partenerilor cu impact în P&L-ul companiilor.

SERVICII

Consultanță

Vrei să crești numărul, loialitatea și profitabilitatea clienților, angajaților și partenerilor tai printr-o strategie orientată către client, adaptata businessului tau? Vrei sa aliniezi întreaga companie in jurul nevoilor clientului și nu știi de unde sa începi? Oferim consultanță!

i

Strategie

Cauți soluții care să-ți ducă afacerea la următorul nivel si sa te diferentieze fata de competitori prin stabilirea unei conexiuni emoționale și eficiente cu clienții. Dacă știi unde vrei sa ajungi dar nu reușești sa desenezi o strategie de top, contactează-ne! 

g

Training

Ai nevoie ca echipa ta să cunoască conceptele teoretice și să stie cum să le integreze în solutii practice prin metodologii și instrumente folosite la nivel internațional de specialisti in domeniul CX? Noi ți le putem pune la dispoziție!

Accelerare

Succesul unei strategii sta în implementare. Ai cateva idei dar nu reușești sa articulezi si sa vinzi o viziune coerentă în interiorul organizației? Noi suntem liantul și acceleratorul care facilitează punerea în practică a planurilor de acțiune!

Profesioniști CX

Imbunatateste continuu experienta clientilor tai prin crearea in structura organizației a poziției de CX Manager și a unei echipe dedicate. Putem sa atragem si sa dezvoltam pentru tine talente, specialiști și lideri pentru aceste roluri.

Loading...