Evenimente

Sunteți gata să aflați cele mai recente informații și să vă conectați cu profesioniști din domeniul Customer Experience? Urmăriți evenimentele organizate de noi iar clienții, angajații și partenerii vă vor mulțumi.

From Concept to Mindset

Conferinta Customer Experience Bucuresti 2023 reunește experți internaționali și locali de top, care vor împărtăși cele mai bune practici, strategii și standarde în domeniul experienței clienților.

Customer Experience România oferă un instrument de lucru prețios tuturor participanților: rezultatele primului studiu care măsoară Maturitatea CX în România.

Indiferent că lucrezi în CX, marketing, HR, vânzări, relații cu clienții, customer service, operațiuni sau antreprenoriat, vei descoperi strategii practice, metode inovatoare și inițiative pentru îmbunătățirea relațiilor cu clienții și angajații.
Vei avea ocazia de a interacționa și de a face schimb de experiență cu specialiștii și liderii din industria CX recunoscuți la nivel internațional și vei dezvolta relații valoroase în industrie.

Customer Experience Masterclass – 3

Dobândești noi competențe și abilități
Într-o lume în care schimbările sunt la ordinea zilei, interacțiunea cu clienții și loializarea lor, te vor ajuta să te diferențiezi de concurență.

Customer Experience Masterclass este format din 6 module care oferă o perspectivă completă asupra competențelor CX. Participă la curs în perioada 25-26 mai, de la 9.30 la 17.30 și vei dobândi cunoștințe și instrumente de lucru pe care le poți aplica imediat în activitatea ta.

Înveți de la specialiștii în domeniu
Customer Experience Masterclass este susținut de către Adrian Lipolit, Gabriela Ciupitu și Bogdan Lebu, 3 profesioniști în domeniu, a căror activitate este recunoscută și apreciată la nivel internațional.

Adrian, Gabriela și Bogdan au pregătit acest curs pentru specialiștii care vor să dobândească noi competențe și să fie la curent cele mai recente tendințe și noutăți din domeniul CX.

Customer Experience Masterclass – 2

Customer Experience Masterclass este un curs dedicat specialiștilor și pasionaților de CX care doresc să valideze, să dezvolte sau să aprofundeze cunoștințele și să învețe din experiența trainerilor. Abordarea cursului are un nivel intermediar și are la bază standarde recunoscute la nivel internațional și utilizate de cele mai valoroase companii. Customer Experience a devenit în ultimii ani un “buzzword” foarte utilizat atât intern cât și în promisiunea către client.

Customer Experience Masterclass este susținut de către Gabriela Ciupitu și Faran Niaz, doi profesioniști în Customer Experience recunoscuți internațional și conectați cu organizații care stabilesc standardele CX la nivel mondial. Gabriela și Faran au pregătit acest Masterclass specialiștilor CX din România cu scopul de a crește nivelul de profesionalism în domeniul, de a prezenta noutăți și trenduri Customer Experience din lume. Modulele susținute de către Gabriela vor fi în limba română, iar cele susținute de către Faran vor fi în engleză.

Customer Experience Masterclass – 1

 

Book Launching: Customer Experience #4”

The well-known Customer Experience book series is best-selling in the UK, Canada, US, Germany, Brazil, and Italy. “Customer experience #4” will be officially launched on Amazon in February 2022.

Gabriela Ciupitu, customerexperiece.ro founder, is co-author of the book, along with 17 customer experience professionals from around the world.

Customer experience Romania organizes an online launching event of the “Customer Experience #4” on 8th February at 17.00 (16.00 CET). This event is for CX leaders, C-suite managers, and middle management who believe CX is the differentiator in the market, but also for CX enthusiasts who are at the beginning of the road and want to deepen this art.

Ce face un lider CX de succes?

Suntem bucuroși să anunțăm a doua întâlnire dedicată promovării Customer Experience în Europa Centrală și de Sud-Est – „Ce face un lider CX de succes?”.

La această întâlnire, suntem bucuroși să o întâmpinăm în calitate de vorbitor pe Gemma Colby , Head of CX, la Yell. Gemma este câștigătoarea titlului „CX Leader of the Year” la UK Customer Experience Awards de anul acesta și are multe de împărtășit cu voi.

CX Day România 2021

În data de 5 Octombrie am sărbătorit pentru prima dată CX Day și în România printr-un eveniment online dedicat profesioniștilor, pasionaților și celor care vor să facă o carieră în Customer Experience.

Agenda evenimentului a fost următoarea:
• CX-ul între quick wins și strategii solide – Gabriela Ciupitu (Fondator, Customer Experience România)
• Best CX Team în Europa – Alina Dâmbean (Sef Departament Customer Experience, EON Romania)
• Empatia în CX-ul digital – Ana Iorga (Fondator, Buyer Brain)

Surpriza evenimentului a fost prezenta lui Ian Golding, care a încurajat închegarea unei comunități Customer Experience în România. Ian a observat că deși Sud-Estul Europei a fost greu încercata în istorie, există o dorință arzătoare de schimbare si de evoluție a CX-ului în zonă.

Avansarea CX în Europa de Sud-Est și Centrală

Pe 16 septembrie a avut loc prima întâlnire publică organizată de către CXPA (www.cxpa.org) și profesioniștii Customer Experience din Sud-Estul Europei.

Desfășurat online de la 3-4 pm, au fost abordat subiectul crucial, „Avansarea CX în Europa de Sud-Est și Centrală”.
Ian Golding a avut un speach de excepție despre ce este Customer Experience și de ce este importantă orientarea către clienți în toate acțiunile unei organizații.

Specialiștii CX din Sud-estul Europei au împărtășit din experiența lor și provocările cu care s-au confruntat în implementarea strategiilor CX.

Loading...